De kalender

Ongeduldig naar een volgende training? Klik hier om in te loggen en boek je volgende event.

Even geduld, de agenda wordt aangevuld en komt zo meteen terug online. Bekijk onze facebook pagina voor het juiste tijdstip.

Belangrijke Aankondiging – Nieuwe Richtlijnen van het National Dog Trailing Team
-Lees onderaan deze pagina-

Nieuwe Richtlijnen van het National Dog Trailing Team

Beste leden van het National Dog Trailing Team,

Wij hopen dat deze boodschap jullie in goede gezondheid bereikt. Met het oog op het verbeteren van onze algehele organisatie en het maximaliseren van de efficiëntie van onze activiteiten, willen we graag enkele nieuwe richtlijnen met jullie delen. Deze richtlijnen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat iedere deelnemer soepel kan deelnemen aan onze trainingen en evenementen. Hieronder vind je een samenvatting van ons nieuwe huisreglement:

Deelname aan activiteiten

We hechten veel waarde aan actieve betrokkenheid binnen ons team. Als een mantrailer gedurende een periode van 3 maanden niet fysiek heeft deelgenomen aan een van onze activiteiten, zal zijn toegang tot de agenda op onze officiële website, www.nationaldogtrailingteam.be, en de besloten NDT-pagina op Facebook tijdelijk worden geblokkeerd. Indien je op een later tijdstip toch weer wilt deelnemen, kun je contact met mij opnemen om verdere afspraken te maken, mits er op dat moment geen ledenstop van kracht is.

Reserveringen voor trainingen

  1. Om onze inschrijvingen te stroomlijnen en onze planning te optimaliseren, verzoeken wij jullie vriendelijk om alle reserveringen voor trainingen (inclusief meerdaagse trainingen) te maken via de volgende communicatiekanalen:

Keuze voor lange trail tijdens de training

Tijdens de training krijgt de mantrailer de vrijheid om te kiezen voor een lange trail met een lengte tussen 500 en 1500 meter. We verzoeken je vriendelijk om deze keuze vóór aanvang van de training schriftelijk via e-mail door te geven aan nationaldogtrailingteam@gmail.com of hans.mergits@telenet.be. Indien je voor deze optie kiest, zal je echter geen recht meer hebben op een tweede trail tijdens dezelfde training.

Puppy’s zijn van harte welkom

We verwelkomen puppy’s met open armen tijdens de trainingen, tot de leeftijd van 6 maanden. Ze kunnen profiteren van een gereduceerde deelnameprijs van 20€ om hun betrokkenheid te stimuleren en een solide start te maken binnen onze activiteiten. Houd er rekening mee dat puppy’s in deze aanleerfase trails van maximaal 50 meter zullen volgen, afhankelijk van hun behoeften. Indien de geleider langere trails wenst, geldt een tarief van 45€, dat zal worden aangerekend als een afzonderlijke training.

Level tests

Het aanvragen van een level test, ongeacht het resultaat, vereist een schriftelijk verzoek en brengt een kostprijs van 75€ met zich mee.

Level testen 3 & 4

Voor het aanvragen van level testen 3 en 4 vragen we je vriendelijk om dit schriftelijk via e-mail te doen naar nationaldogtrailingteam@gmail.com of hans.mergits@telenet.be. Dit geldt ook als je deze testen tijdens de trainingen wilt oefenen. Schriftelijke aanvragen helpen ons om alles goed te organiseren en jullie voortgang nauwkeurig te volgen.

Annulaties

  1. annulaties van wekelijkse training – zo snel mogelijk zodat mogelijks nog alternatieve planning kan worden uitgewerkt
  2. annulaties van workshops/seminars – kunnen kostenloos tot 6 weken voor het evenenment, nadien zullen deze worden aangerekend
  3. annulaties van hotel en/of andere logies dient door de annulant zelf te worden afgehandeld

We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe richtlijnen zullen bijdragen aan een gestroomlijnde en plezierige ervaring voor alle deelnemers. Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken vol enthousiasme uit naar de komende trainingen en activiteiten!

Met vriendelijke groeten,

Hans Mergits en het team van het National Dog Trailing Team